Bu Blogda Ara

slider

Son Paylaşılan

Navigation

Çerkez tavuğu

Malzemeler
1 bütün tavuk
2 dilim bayat ekmek içi
1 soğan
300 gr ince çekilmiş ceviz içi
1 diş sarımsak
Tuz
Karabiber

Üzeri için
30 gr tereyağı
Kırmızı toz biber
Kuru nane

HAZIRLANIŞI
Tavuğu bol suyla haşladıktan sonra çok ince didikleyin. Bayat ekmeği ufalayıp çekilmiş ceviz içi, havanda dövülmüş sarımsak ve rendelenmiş soğanı ilave edin. İyice karıştırın. 2-3 bardak tavuk suyunu azar azar ekleyerek hafif bulamaç haline getirin. Tuz ve karabiberi ekleyip tatlandırın. Didiklenmiş tavuk eti ile cevizli içi bir kapta karıştırın. İsteğe göre üzerine tereyağında kızdırılmış kırmızı pul biber ve kuru nane karışımı gezdirin. Servis yapın.

Afiyet olsun..
PAYLAŞ
Banner

Danisman Hocam

YORUMLAR:

0 comments: